Bekijk ons Kerstmenu

Voorgerechten
– Cocktail van garnalen met zachte whiskysaus

– Kipcocktail in een exotische saus

– Salade met gerookte eendenborst en frambozendressing, pijnboompitten en geitenkaas

– Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten (+€ 2,00)

– Salade mozzarella en tomaat met aceto-balsamicosiroop vega

– Spiesje van scampi’s Café de Paris (+2,00)

– Kastanjechampignons uit de wok met een vleugje knoflook, sojasaus en verse chili vega

Soepen
– Romige champignonsoep met tuinkruiden vega

– Krachtige runderbouillon met rundvlees en verse groenten

– Franse vissoep van diverse soorten vis en schelpdieren met saffraan

– Kleine gegratineerde Franse uiensoep

Hoofdgerechten
– Varkenshaas met keuze uit een zachte peperroomsaus, champignonroomsaus of stroganoff saus

– Tournedos met rode portsaus en spekjes (+€ 3,75)

– Zalm in een witte wijnsaus met dille

– Op de huid gebakken kabeljauw met kreeftensaus

– Wildtrio van hert, haas en wildzwijn in een krachtige wildsaus (+€ 3,75)

– Hertenrugfilet met wildsaus van bosbessen (+€ 3,75)

– Konijn op Limburgse wijze met zwarte pruimen

– Tagliatelle met bospaddenstoelen, pijnboompitten, rucola, pecorino en truffelolie vega

Desserts
– Vanille ijs met warme kersen en slagroom

– Vanille – en chocolade ijs met advocaat en slagroom

– Combinatie van crème brûlée, vanille ijs met kaneel en slagroom

– Warm chocoladetaartje met vanille ijs en slagroom

– Vanille ijs met diverse lekkernijen van karamel, gebrande nootjes en atsina cress

Bekijk ons Kerstmenu voor kinderen

Kinder Menu
Kipcocktail
* * *
Krachtige runderbouillon met fijne groenten
* * *
Wiener-schnitzel of Kipfilet
met sla, frietjes, mayonaise en appelmoes
* * *
Feestelijk kinderdessert